Ivana Žulj promovirana u direktoricu strateškog planiranja

UM_zagreb-750x375

Osim zaduženja koja će preuzeti s novom pozicijom, Ivana je angažirana i na promociji projekata i istraživanja tima Polaris u Hrvatskoj

 

Menadžment najučinkovitije medijske agencije u Hrvatskoj prema Effie Worldwide Indexu 2019 te agencije koja je Effie Grand Prix nagradu u Hrvatskoj dosad osvajala čak četiri puta, unaprijedio je Ivanu Žulj s pozicije strategy managera u direktoricu strateškog planiranja (strategy director), trenutno najvišu i najznačajniju ulogu u strateškom odjelu agencije.

Ivana je u UM-u već pet godina. Početkom 2018. prešla je u Dentsu Aegis Network, no vratila se na jesen iste godine te se kroz brojne projekte i kampanje pozicionirala kao vrhunski stručnjak u strateškom sagledavanju konteksta unutar kojeg klijenti posluju, kao i usmjeravanju odluka i rješenja agencijskih timova.

„Imala sam priliku učiti od iznimno talentiranih i iskusnih kolega, ali učenje nikada ne prestaje. Vjerujem da sa stečenim znanjem, u kombinaciji s alatima koje imamo na raspolaganju unutar naše mreže te zajedno sa svim agencijskim timovima – kroz novu ulogu u strateškom odjelu imam priliku još značajnije doprinijeti rezultatima naših klijenata i agencije“, izjavila je Ivana.

Osim zaduženja koja će preuzeti s novom pozicijom, Ivana je angažirana i na promociji projekata i istraživanja tima Polaris u Hrvatskoj.

U jugoistočnoj Europi, agencija UM Zagreb dio je I&F Grupe u okviru koje posluju UM agencije u Hrvatskoj, Srbiji, Bugarskoj, Bosni i Hercegovini, Sloveniji, Sjevernoj Makedoniji, Crnoj Gori te Albaniji. UM svjetska mreža, kao dio kompanije IPG Mediabrands, djeluje u više od 100 zemalja i zapošljava više od 4.800 ljudi.